Kategorier

Vattenläckagevarnare för villor

Vattenläckagevarnare för villor
Tillverkare: Leakomatic
Art.nr: 5618565
Antal i lager: leveranstid 1-2 veckor
Pris: 8 390,00 kr
Exkl.moms: 6 712,00 kr
Antal:     - ELLER -   Lägg i önskelista
Jämför

Leakomatic 1000 är grundmodellen i vår serie med vattenfelsbrytare. Den har en kabel mellan själva vattenfelsbrytaren, som är monterad på din vattenledning, och styrenheten som placeras på en mer tillgänglig plats såsom vid ytterdörren. Kabeln tryggar kommunikationen mellan enheterna och ger enastående driftstrygget.

Leakomatic 1000 är vår populäraste modell och vi rekommenderar den till dig som är i byggnadsskedet eller annars har möjlighet att göra kabeldragning mellan enheterna. Leakomatic 1000 kan också kopplas till ditt villalarm.

Vattenläckage är inte roligt och kan dessutom bli en dyr historia. Med en vattenfelsbrytare ökar du tryggheten i ditt hem och kan sova gott om natten. Leakomatic vattenfelsbrytare känner av läckage eller droppande rör och stänger av vattnet samtidigt som du får ett larm för felsökning.

För en minimal kostnad ger du ditt hem maximalt skydd.

Villor, radhus, sommarstugor … Alla riskerar att någon gång drabbas av vattenskador. Det handlar om vattenledningar och anslutningar som droppar, läcker eller rinner. Det handlar om rör som blivit gamla, om kopplingar som utsatts för yttre påverkan eller köldskador. Och det handlar om stora pengar – även om ditt hus är välförsäkrat. Fukt under en längre tid ger ofta mögel och allergier. Och det behövs bara en enda droppande rörkoppling för att göra ditt hus oanvändbart under lång tid.

Sov gott och få lägre försäkringskostnader

De flesta försäkringsbolagen ger lägre självrisk eller rabatt på premien när du installerat en vattenfelsbrytare. En installerad vattenfelsbrytare är dessutom inte enbart en trygghetsförsäkring, utan också ett starkt argument när ditt hus en gång ska säljas. Vattenfelsbrytaren minskar sannolikheten för att det finns dolda fuktskador, vilket höjer värdet på ditt hus.

Här kan du ställa en fråga om Vattenläckagevarnare för villor


Ditt namn: Ditt namn:


Din e-postadress: Din e-postadress:


Din fråga: Din fråga:

Skriv koden nedan:

captcha

Datagubben.se - proffsiga prylar för datorer, hem och fritid
Datagubben.se - 471 60 Myggenäs - Tel 0304 - 700 555
Telefontider: vard 9.00 - 17.00 info@datagubben.se