Kategorier

BizPoint kassa

Det som kunderna brukar framhålla som är det bästa med BizPoint är att programmen är så enkla att lära och snabba att använda. Att du kan anpassa funktionsknapparna i kassan efter dina egna behov är också mycket uppskattat.

BizPoint Start

BizPoint Start är en grundläggande kassa, där du kan ta betalt antingen kontant eller via kortterminal. Du väljer själv vilka funktioner du vill ha lättillgängliga i kassan och produkter du säljer mycket av kan du lägga på snabbknappar. BizPoint Start är lätt att lära och använda och den enkla utformningen gör även programmet lämpligt för pekskärm.

BizPoint Premium

BizPoint Premium innehåller ett kundregister och erbjuder ytterligare betalningssätt såsom presentkort och fakturering. Kundreskontran hjälper dig att hålla koll så fakturorna blir betalda och du kan skriva ut påminnelser vid behov. Lagerhanteringen gör det enkelt att beställa hem nya varor i rätt mängd.

BizPoint Business

I BizPoint Business finns följesedel med samlingsfakturering, vilket är praktiskt om du har kunder som handlar ofta men lite varje gång. Planera enkelt din arbetstid med den ingående tjänstebokningen. Låt dina kunder betala via autogiro så minimerar du din administration och får jämna intäkter.

Visa: Lista / I bredd
Visa:
Sortera efter:
BizPoint Business kassaprogram
OBS! Betalning sker per månad via autogiro. Första betalningen erläggs i kassan..
994,00 kr
Exkl.moms: 795,20 kr
BizPoint Premium kassaprogram
OBS! Betalning sker per månad via autogiro. Första betalningen erläggs i kassan..
619,00 kr
Exkl.moms: 495,20 kr
BizPoint Start kassaprogram
OBS! Betalning sker per månad via autogiro. Första betalningen erläggs i kassan..
369,00 kr
Exkl.moms: 295,20 kr
Datagubben.se - proffsiga prylar för datorer, hem och fritid
Datagubben.se - 471 60 Myggenäs - Tel 0304 - 700 555
Telefontider: vard 9.00 - 17.00 info@datagubben.se